tag:blogger.com,1999:blog-3372197388363831767.post7375318600607140313..comments2023-04-04T17:39:51.302+02:00Comments on Kulinarny Świat Konczi i Szpileczki: Klasyczny żurek z białą kiełbasą na żeberkach Konczi i Szpileczkahttp://www.blogger.com/profile/12496512883847259993noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3372197388363831767.post-18360325029035391652014-02-17T20:48:29.464+01:002014-02-17T20:48:29.464+01:00Kwestia gustu i ochoty. Czasem też tak robimy jak ...Kwestia gustu i ochoty. Czasem też tak robimy jak napisałeś, ale tym razem miało być mniej tłuszczu, więc bez smażenia i szybciej.Konczi i Szpileczkahttps://www.blogger.com/profile/12496512883847259993noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3372197388363831767.post-42242203576966299962014-02-14T01:23:58.206+01:002014-02-14T01:23:58.206+01:00Mnie brakuje tutaj przesmażonej cebulki, majeranku...Mnie brakuje tutaj przesmażonej cebulki, majeranku i chrzanu,ale to moje smaki,jeszcze jedno kiełbasę po ugotowaniu przesmażam i dodaje do żurku.Oczywiście czosnek również przesmażam krótko.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18205099798353161410noreply@blogger.com