tag:blogger.com,1999:blog-3372197388363831767.post3420623431313237252..comments2023-04-04T17:39:51.302+02:00Comments on Kulinarny Świat Konczi i Szpileczki: Karczek pieczony po Staropolsku Konczi i Szpileczkahttp://www.blogger.com/profile/12496512883847259993noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3372197388363831767.post-7434759750811456312017-12-04T07:11:54.575+01:002017-12-04T07:11:54.575+01:00ja ten przepis wypróbowałam i bardzo polecam jest ...ja ten przepis wypróbowałam i bardzo polecam jest przepyszy mieso idealne i kruche ,chociaz miałam obawy co do ilosci soli<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3372197388363831767.post-14439867066293005172017-09-01T07:56:13.509+02:002017-09-01T07:56:13.509+02:00Ja na soli robie rowniez udka z kurczaka. Tez sie ...Ja na soli robie rowniez udka z kurczaka. Tez sie balam ze beda slone ale nie sa. Sa przepyszne a to bez zadnych przypraw a sol wchlonie caly zbedny tluszcz :)Dannkahttps://www.blogger.com/profile/05034329436053321877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3372197388363831767.post-49818521978259256642017-01-31T14:16:23.841+01:002017-01-31T14:16:23.841+01:00i niech te sklepowe a la szynki się schowają.pyszn...i niech te sklepowe a la szynki się schowają.pyszne mięsko !ewahttps://www.blogger.com/profile/09946542158591287372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3372197388363831767.post-8250669192465360072017-01-30T15:26:19.181+01:002017-01-30T15:26:19.181+01:00sól służy tylko jako ochronna warstwa, aby mięso s...sól służy tylko jako ochronna warstwa, aby mięso się nie spiekło, i nie było suche. To tylko taka skorupa. Podobnie można robić ryby. Kleohttps://www.blogger.com/profile/10203976659190372378noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3372197388363831767.post-55994969778866103792017-01-24T22:17:44.833+01:002017-01-24T22:17:44.833+01:00Karkóweczka idealna na kanapki :)Karkóweczka idealna na kanapki :)Z maminego zeszytuhttps://www.blogger.com/profile/05732092083383015574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3372197388363831767.post-54493479437431548272017-01-24T21:01:16.856+01:002017-01-24T21:01:16.856+01:00Przepis ten w oryginalnej wersji zakłada pieczenie...Przepis ten w oryginalnej wersji zakłada pieczenie w3 takiej ilości soli, mięsko nie jest słone ... Konczi i Szpileczkahttps://www.blogger.com/profile/12496512883847259993noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3372197388363831767.post-38640396658690653362017-01-24T18:38:52.752+01:002017-01-24T18:38:52.752+01:00A czemu az tyle soli,czy mieso nie bedzie za słone...A czemu az tyle soli,czy mieso nie bedzie za słone<br />Anonymousnoreply@blogger.com